Thermische buitengevelisolatie

Thermische buitengevelisolatie

De thermische buitengevelisolatie is enorm opkomende in Nederland. De thermische buitengevelisolatie is een enorme meerwaarde voor uw huis, dit omdat het helpt uw energierekening fors omlaag te brengen. Het zorgt er namelijk voor dat in winter de warme lucht veel langer in uw pand blijft hangen en in de zomer werkt het juist tegenovergesteld want dan blijft de warme lucht juist langer buiten!

Hoe wordt de thermische buitengevelisolatie aangebracht?

In de eerste laag word er tempex om de gevel geplakt. Over de laag tempex smeren wij sterke banen met gaas dit om scheurvorming te voorkomen. Over de laag gaas word de afwerkingsvorm aangebracht.

Afwerkingsvorm thermische buitengevelisolatie

Binnen stukadoorsbedrijf van Zutphen kunt u kiezen uit twee verschillende afwerkingsvormen. Namelijk de meest gebruikelijke sierpleister/spachtelputz of het stukwerk met metselwerk motief.

Sierpleister / Spachtelputz

Deze afwerkingsvorm wordt het vaakst gebruikt, dit omdat het een mooie en moderne afwerking geeft. Een andere reden is dat het in kleur te bestellen is en dat het eenvoudig te onderhouden is.

Stukwerk met metselwerk motief

Deze afwerkingsvorm is wat nieuwer dan de sierpleister, maar toch een mooie afwerkingsvorm. Het stucwerk met metselwerk motief wordt vaak gekozen door mensen die niet houden van het fijne werk van sierpleister en meer hebben met het steense als afwerking. Door voor deze afwerking te kiezen kunt u u ´´stenen´´ precies in die kleur laten texen als u graag voor ogen heeft.

Hieronder ziet u een foto van een mooi buitengevelisolatie project die we in het verleden hebben voltooid.