Cement gebonden producten

Cement gebonden producten met verschillende afwerkingsvormen

Het cement gebonden werk is al behoorlijk oud en zit nu weer volledig in ontwikkeling. Deze vorm van stukadoren word vaak toegepast in tuinen of in een vorm van een baan rondom een woonhuis/boerderij. Het cement gebonden werk komt ook vaak over sterk verouderde gevels heen of over gevels waar ze door latere uitbouw of verbouwingsideeën twee of meerdere verschillende soorten stenen hebben moeten gebruiken. Om uw gevel dan weer mooi egaal te maken is een cement gebonden product een goede keuze.

De cement gebonden producten kunnen op meerder manieren worden afgewerkt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Cementgebonden schuurwerk
  • Sierpleister/Spachtelputz
  • Stucwerk met metselwerk motief

Cementgebonden schuurwerk

Deze afwerkingsvorm heeft u in twee kleuren namelijk: wit en grijs. Het cement gebonden schuurwerk is iets grover dan het schuurwerk wat u binnen vaak ziet.

Sierpleister / Spachtelputz

Deze afwerkingsvorm heeft u in alle kleuren die u wenst. De sierpleister die buiten word toegepast heeft vaak een iets grovere korrel dan de sierpleister die u binnen gewend bent.

Stucwerk met metselwerk motief

Deze afwerkingsvorm kunt u nadat we het hebben aangebracht texen in de kleur die u wilt. Dit is een mooie oplossing als u wel van stenen houdt maar door die aanbouw/verbouw niet overal meer dezelfde stenen hebt of door verval niet meer zo’n mooie stenen heeft.

Hieronder ziet u een aantal foto’s van afwerkingsvormen die wij in het verleden hebben gemaakt met een cementgebonden product als onderlaag.